ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ

Loading
loading..

Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν ένα Προσωπικό Σύστημα Ανταπόκρισης σε Έκτακτη Ανάγκη, σχεδιασμένο ειδικά για να υποστηρίζει όσους θέλουν να συνεχίσουν να ζουν ανεξάρτητοι στο σπίτι τους.

Ορισμένοι ίσως να πιστεύουν λανθασμένα ό,τι χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας παραδίδουν κάτι από την ελευθερία τους και αποδέχονται ότι γέρασαν . Στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Με τη βοήθεια τους μπορούν να συνεχίσουν να ζουν ανεξάρτητοι στο χώρο που αυτοί θέλουν.

Για να τους βοηθήσετε να αποδεχθούν την προστασία που μπορεί να τους προσφέρει το πακέτο των υπηρεσιών μας, ίσως χρειαστεί να προσεγγίσετε το θέμα τόσο από τη μεριά του Συναισθήματος όσο και της Λογικής.

 

Κάποιες προτάσεις που ίσως εκφράζουν αυτό που αισθάνεστε μπορεί να είναι:

‘Ανησυχώ για σένα! Μερικές φορές δεν μπορώ να κοιμηθώ από το άγχος μου. Το ξέρεις ότι τηλεφωνώ κάθε μέρα κι έρχομαι όσο συχνά μπορώ. Οι υπηρεσίες της ikeepUsafe θα με βοηθήσουν να είμαι πιο ήρεμος. Θα είμαι ήσυχος αν γνωρίζω πως ότι και να σου συμβεί θα μπορούν να με ειδοποιήσουν. Εσύ απλά θα πατήσεις ένα κουμπί! Ένα σωρό άνθρωποι που ζουν μόνοι τους παθαίνουν μικροατυχήματα, πέφτουν ή κάποια στιγμή νοιώθουν κάποια δυσφορία. Είναι κρίμα κάτι μικρό ή κάτι που μπορούμε να το προλάβουμε, να εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο και σοβαρό επειδή θα αργήσουμε να σε βοηθήσουμε.’

 

Κάποιες προτάσεις που εκφράζουν μια πιο λογική προσέγγιση μπορεί να είναι:

‘Σύμφωνα με τις στατιστικές, ένας στους τρείς ηλικιωμένους κάποια στιγμή θα έχει κάποια πτώση. Οι σοβαρές και ίσως κάποιες φορές μοιραίες συνέπειες από τις πτώσεις οφείλονται από την καθυστέρηση να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Θέλεις να ζεις ανεξάρτητος στο σπίτι σου. Με τις υπηρεσίες της ikeepUsafe μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις, αλλά σε περίπτωση ανάγκης μπορείς εύκολα να καλέσεις σε βοήθεια, όποια μέρα κι αν είναι, ότι ώρα κι αν είναι, ακόμη κι αν δεν μπορείς να φτάσεις το τηλέφωνο! Ακόμη κι αν πέσεις και λιποθυμήσεις! Δες το σαν ‘Ασφάλεια Ζωής’ που δεν τη χρησιμοποιείς κάθε μέρα αλλά είναι σωτήρια όταν πραγματικά τη χρειαστείς.’

 

Ίσως κάποια από τα άρθρα που έχουμε σταχυολογήσει από το διαδίκτυο και τα έχουμε συγκεντρώσει στην ενότητα ‘ΧΡΗΣΙΜΑ / ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ’  μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background