ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘ΚΟΥΜΠΙ’

Loading
loading..

Το Ασύρματο Κουμπί Πανικού συνδέεται κι επικοινωνεί συνέχεια με τον εξοπλισμό βάσης, ενώ παράλληλα είναι πολύ ελαφρύ (λίγα γραμμάρια) και πολύ βολικό κι εύχρηστο. Μπορείτε να το φοράτε στο χέρι όπως ένα ρολόι καρπού ή να το κρεμάσετε στο λαιμό σας σαν μενταγιόν. Μπορείτε να το έχετε επάνω σας ακόμη και στο μπάνιο, δεδομένου ότι είναι ειδικά κατασκευασμένο για να αντιστέκεται στο νερό και την υγρασία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα σε περίπτωση πτώσης, ακόμη κι αν εσείς έχετε χάσει τις αισθήσεις σας.

Λειτουργεί με δύο τρόπους :

  1. Οποιαδήποτε στιγμή αισθάνεστε την ανάγκη να καλέσετε σε βοήθεια, πατάτε απλά το κουμπί και αμέσως ενεργοποιείται η διαδικασία κλήσης στο κέντρο Άμεσης Βοήθειας.
  2. Σε περίπτωση πτώσης ο αισθητήρας που βρίσκεται στο Ασύρματο Κουμπί Πανικού ενεργοποιείται και τότε η συσκευή αρχίζει να κάνει ένα χαρακτηριστικό ήχο ενώ παράλληλα αναβοσβήνει το κουμπί. Για μερικά δευτερόλεπτα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πατήσει το κουμπί και να ακυρώσει το συναγερμό. Εφόσον ο συναγερμός δεν ακυρωθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενεργοποιείται αυτόματα η διαδικασία κλήσης στο κέντρο Άμεσης Βοήθειας.
Το Ασύρματο Κουμπί Πανικού είναι εφοδιασμένο με έναν εξελιγμένο αισθητήρα πτώσης που ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση πτώσης (απότομη επιβράδυνση) κι όχι από τη σχετική θέση ή γωνία του αισθητήρα με το οριζόντιο επίπεδο. Έτσι, μπορείτε να φοράτε συνέχεια, είτε σαν μενταγιόν είτε σαν ρολόι καρπού, το Ασύρματο Κουμπί Πανικού, ακόμη και όταν είστε ξαπλωμένοι.
 
Το Ασύρματο Κουμπί Πανικού είναι επίσης αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη! (IP67 : πλήρως σφραγισμένο στη σκόνη κι ανθεκτικό στο νερό έως 1 μέτρο). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ακόμη κι όταν κάνετε μπάνιο… Άλλωστε, το μπάνιο είναι το μέρος του σπιτιού στο οποίο στατιστικά συμβαίνουν οι περισσότερες πτώσεις. Εκεί είναι λοιπόν που θέλετε και την αντίστοιχη προστασία!
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background