ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Loading
loading..

 

Ατυχήματα συμβαίνουν συνέχεια. Οπουδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας, κάποια στιγμή όλοι μας μπορεί να βρεθούμε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που να έχουμε ανάγκη από άμεση βοήθεια. Η ηλικία, η κατάσταση τη υγείας, η τυχόν απώλεια των αισθήσεων, θα κάνουν αυτή την κατάσταση ακόμη πιο σοβαρή, ακόμη πιο επείγουσα. Στην περίπτωση αυτή, κάθε δευτερόλεπτο που χάνεται μπορεί να αποβεί μοιραίο. Εμείς σας εξασφαλίζουμε ό,τι με το πάτημα ενός κουμπιού, που είναι πολύ εύκολο να έχετε πάντοτε μαζί σας, θα καλέσετε σε βοήθεια. Τόσο απλά και τόσο εύκολα!

Falling_risksΟι εκπαιδευμένοι μας εκπρόσωποι στο Κέντρο Άμεσης Βοήθειας είναι κάθε στιγμή έτοιμοι να καλέσουν για σας τη βοήθεια που θέλετε, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Ακόμη κι αν δε μπορείτε να μιλήσετε, ακόμη κι αν έχετε χάσει τις αισθήσεις σας, γνωρίζουμε τα στοιχεία σας, γνωρίζουμε που είστε και μπορούμε να καλέσουμε βοήθεια για σας. Επιπλέον, γνωρίζοντας σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας σας, τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε ή τυχόν αλλεργίες που έχετε, θα ενημερώσουμε κατάλληλα αυτούς που θα σπεύσουν να σας δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Πάνω απ’ όλα, οι υπηρεσίες μας διώχνουν το φόβο και χαρίζουν ηρεμία τόσο σε σας όσο και σ΄ αυτούς που νοιάζονται για σας!

Τώρα μπορείτε να ‘διώξτε το φόβο με ένα κουμπί!’

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background