ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ.

Loading
loading..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (KINHTO)

 24ωρη Προστασία στο Σπίτι

Δεν απαιτείται η ύπαρξη σταθερής τηλεφωνικής γραμμής.

Χαρακτηριστικά:

  • Σύνδεση μέσω Κινητής Τηλεφωνίας
  • Ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία για αυτονομία έως 48ώρες (stand by)
  • Σύνδεση με το Ασύρματο Κουμπί Πανικού μέσω wifi για την αντιμετώπιση παρεμβολών
  • Ανοιχτή Ακρόαση για εύκολη επικοινωνία
  • Αδιάβροχο Ασύρματο Κουμπί Πανικού με αισθητήρα πτώσης
  • Δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης με ένα πλήθος αισθητήρων (π.χ. Ανίχνευσης Καπνού)
  • 24ωρη κάλυψη από το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας
  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου (Διαθέσιμα Πακέτα Χρόνου : 6μηνο, 12μηνο, 24μηνο)

 

Ο Προσωπικός Φύλακας για το Σπίτι (Κινητό) είναι μια προηγμένη συσκευή που μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα, χωρίς να απαιτείται σύνδεση σταθερής τηλεφωνικής γραμμής. Συνδέεται μέσω του δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας χωρίς περιορισμό, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής του παρόχου με το δυνατότερο σήμα στην περιοχή σας. Παραδίδεται έτοιμη για χρήση κι έρχεται προ-ρυθμισμένη και συνδεδεμένη με το δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την βγάλετε από το κουτί της και να την τροφοδοτήσετε με ηλεκτρικό ρεύμα.

Η συσκευή επικοινωνεί συνεχώς με το Ασύρματο Κουμπί Πανικού μέσω wifi. Η  τεχνολογία wifi εξασφαλίζει την απρόσκοπτη σύνδεση τους, χωρίς παρεμβολές, όπως ακριβώς συνδέεται και λειτουργεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής σε ένα ασύρματο δίκτυο.

Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ό,τι την στιγμή που θα το έχετε ανάγκη ο Προσωπικός Φύλακας για το Σπίτι θα λάβει την εντολή να καλέσει σε βοήθεια για σας.

Η συσκευή εγκαθίσταται πολύ εύκολα κι έρχεται προ-ρυθμισμένη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την βγάλετε από το κουτί της και να την τροφοδοτήσετε με ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Ο Προσωπικός Φύλακας για το Σπίτι είναι πολύ απλός στη χρήση του. Έχει μόνο δύο κουμπιά, ένα μεγάλο κόκκινο κι ένα μικρότερο πράσινο.

Το κόκκινο κουμπί, όταν πατηθεί, ενεργοποιεί τη διαδικασία κλήσης στο Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Το πράσινο κουμπί, αποδέχεται μια εισερχόμενη κλήση ενεργοποιώντας τη λειτουργία της άμεσης ακρόασης.Επίσης το πράσινο κουμπί χρησιμοποιείται για να ακυρώσει μια λανθασμένη κλήση σε βοήθεια.

Με λίγα λόγια:

Κόκκινο Κουμπί  <=> «Βοήθεια!»

Πράσινο Κουμπί <=> «Είμαι καλά!» , «Εμπρός!»

Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ένα εξελιγμένο σύστημα Ανοιχτής Ακρόασης που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην δημιουργούνται μικροφωνισμοί, παράσιτα ή αντίλαλος.

Το ιδιαίτερα ευαίσθητο μικρόφωνο της συσκευής έχει τη δυνατότητα να καταγράψει τη φωνή σας από την απόσταση των 7 μέτρων, ενώ το μεγάφωνο μπορεί, καθαρά και χωρίς παράσιτα, να μεταφέρει τη φωνή αυτού που σας καλεί, σε απόσταση έως και 10 μέτρα. Αυτό σημαίνει, πως αν η συσκευή τοποθετηθεί σε ένα κεντρικό σημείο, μπορεί να καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος του ζωτικού σας χώρου.

Επιπρόσθετα, η Ανοιχτή Ακρόαση έχει το μεγάλο πλεονέκτημα, σε σύγκριση με τα κινητά τηλέφωνα ή ακόμα και με κάποιες ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που έχουν βοηθήματα ακοής, χωρίς να δημιουργεί παράσιτα και θόρυβο.

 

 

Ο Προσωπικός Φύλακας για το Σπίτι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα (wifi) με μία ευρεία γκάμα αισθητήρων όπως:

• Ανιχνευτές Καπνού
• Αισθητήρες Κίνησης
• Μαγνητικές Επαφές
• Σταθερά Κουμπιά
• κλπ

Με τη χρήση των αισθητήρων αυτών η συσκευή μπορεί να εντοπίσει ότι υπάρχει ανάγκη για κλήση στο Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, για μιά σειρά από καταστάσεις στις οποίες ο χρήστης δεν πρόλαβε ή δεν μπόρεσε να πατήσει το Ασύρματο Κουμπί Πανικού και δεν εντοπίστηκε πτώση.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε την ανίχνευση φωτιάς/καπνού ή την αναγνώριση απουσίας κίνησης σε κάποια συγκεκριμένη ζώνη (π.χ. διάδρομος, τουαλέτα), για χρονικό διάστημα που δημιουργεί δικαιολογημένη ανησυχία.

 

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background