ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Loading
loading..

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Ατυχήματα συμβαίνουν συνέχεια. Οπουδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας, κάποια στιγμή όλοι μας μπορεί να βρεθούμε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που να έχουμε ανάγκη από άμεση βοήθεια. Η ηλικία, η κατάσταση τη υγείας, η τυχόν απώλεια των αισθήσεων, θα κάνουν αυτή την κατάσταση ακόμη πιο σοβαρή, ακόμη πιο επείγουσα. Στην περίπτωση αυτή, κάθε δευτερόλεπτο που χάνεται μπορεί να αποβεί μοιραίο. Εμείς σας εξασφαλίζουμε ό,τι με το πάτημα ενός κουμπιού, που είναι πολύ εύκολο να έχετε πάντοτε μαζί σας, θα καλέσετε σε βοήθεια. Τόσο απλά και τόσο εύκολα!

Falling_risks

Οι εκπαιδευμένοι μας εκπρόσωποι στο Κέντρο Άμεσης Βοήθειας είναι κάθε στιγμή έτοιμοι να καλέσουν για σας τη βοήθεια που θέλετε, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Ακόμη κι αν δε μπορείτε να μιλήσετε, ακόμη κι αν έχετε χάσει τις αισθήσεις σας, γνωρίζουμε τα στοιχεία σας, γνωρίζουμε που είστε και μπορούμε να καλέσουμε βοήθεια για σας. Επιπλέον, γνωρίζοντας σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας σας, τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε ή τυχόν αλλεργίες που έχετε, θα ενημερώσουμε κατάλληλα αυτούς που θα σπεύσουν να σας δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Πάνω απ’ όλα, οι υπηρεσίες μας διώχνουν το φόβο και χαρίζουν ηρεμία τόσο σε σας όσο και σ΄ αυτούς που νοιάζονται για σας!

Tώρα μπορείτε να ‘διώξτε το φόβο με ένα κουμπί!’

 

Πώς λειτουργεί

πως λειτουργεί το κουμπί πανικού

 

 

Τι είναι το Ασύρματο Κουμπί Πανικού

Το Ασύρματο Κουμπί Πανικού συνδέεται κι επικοινωνεί συνέχεια με τον εξοπλισμό βάσης, ενώ παράλληλα είναι πολύ ελαφρύ (λίγα γραμμάρια) και πολύ βολικό κι εύχρηστο. Μπορείτε να το φοράτε στο χέρι όπως ένα ρολόι καρπού ή να το κρεμάσετε στο λαιμό σας σαν μενταγιόν. Μπορείτε να το έχετε επάνω σας ακόμη και στο μπάνιο, δεδομένου ότι είναι ειδικά κατασκευασμένο για να αντιστέκεται στο νερό και την υγρασία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα σε περίπτωση πτώσης, ακόμη κι αν εσείς έχετε χάσει τις αισθήσεις σας.

 

 

Λειτουργεί με δύο τρόπους :

1. Οποιαδήποτε στιγμή αισθάνεστε την ανάγκη να καλέσετε σε βοήθεια, πατάτε απλά το κουμπί και αμέσως ενεργοποιείται η διαδικασία κλήσης στο κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

2. Σε περίπτωση πτώσης ο αισθητήρας που βρίσκεται στο Ασύρματο Κουμπί Πανικού ενεργοποιείται και τότε η συσκευή αρχίζει να κάνει ένα χαρακτηριστικό ήχο ενώ παράλληλα αναβοσβήνει το κουμπί. Για μερικά δευτερόλεπτα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πατήσει το κουμπί και να ακυρώσει το συναγερμό. Εφόσον ο συναγερμός δεν ακυρωθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενεργοποιείται αυτόματα η διαδικασία κλήσης στο κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

 

Το Ασύρματο Κουμπί Πανικού είναι εφοδιασμένο με έναν εξελιγμένο αισθητήρα πτώσης που ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση πτώσης (απότομη επιβράδυνση) κι όχι από τη σχετική θέση ή γωνία του αισθητήρα με το οριζόντιο επίπεδο. Έτσι, μπορείτε να φοράτε συνέχεια, είτε σαν μενταγιόν είτε σαν ρολόι καρπού, το Ασύρματο Κουμπί Πανικού, ακόμη και όταν είστε ξαπλωμένοι.

 

Το Ασύρματο Κουμπί Πανικού είναι επίσης αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη! (IP67 : πλήρως σφραγισμένο στη σκόνη κι ανθεκτικό στο νερό έως 1 μέτρο). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε ακόμη κι όταν κάνετε μπάνιο… Άλλωστε, το μπάνιο είναι το μέρος του σπιτιού στο οποίο στατιστικά συμβαίνουν οι περισσότερες πτώσεις. Εκεί είναι λοιπόν που θέλετε και την αντίστοιχη προστασία!

 

 

Τι είναι ο Προσωπικός Φύλακας για το Σπίτι

Ο Προσωπικός Φύλακας για το Σπίτι είναι μια προηγμένη συσκευή επικοινωνίας κι ελέγχου που σας συνδέει με το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Η συσκευή έχει δύο εκδόσεις, που χρησιμοποιούνται ανάλογα με το αν υπάρχει ή όχι διαθέσιμη σταθερή τηλεφωνική γραμμή :


Ο Προσωπικός Φύλακας για το Σπίτι  είναι εφοδιασμένος με δυνατότητα Ανοιχτής Ακρόασης κι επικοινωνεί συνεχώς με το Ασύρματο Κουμπί Πανικού μέσω wifi. Η  τεχνολογία wifi εξασφαλίζει την απρόσκοπτη σύνδεση τους, χωρίς παρεμβολές, όπως ακριβώς συνδέεται και λειτουργεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής σε ένα ασύρματο δίκτυο.

Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ό,τι την στιγμή που θα το έχετε ανάγκη ο Προσωπικός Φύλακας για το Σπίτι θα λάβει την εντολή να καλέσει σε βοήθεια για σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Προσωπικό Φύλακα για το Σπίτι, πατήστε εδώ

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background